O nama

Klub je nastao iz streljačke sekcije garnizona Subotica, koju su činila vojna lica, civilna lica na službi u Vojsci i članovi njihovih porodica. Klub je registrovan 1995 god. kao udruženje građana, a 1998 god. je registrovan u Ministarstvu omladine i sporta R. Srbije kao pravno lice.  Od 15.11.2011. god Klub je preregistrovan u Agenciji za privredne registre u Beogradu. Sedište kluba je u Subotici, ulica Petra Drapšina br. 5  (lokacija) Kontakt tel: 064/322-6-888 E-mail: sskvojnik@mts.rs

Streljana

Strelište

KLUB ŠAMPION DRŽAVE - TIBOR DVOSTRUKI VICEŠAMPION

Trstenik je bio domaćin Prvenstva Srbije u gađanju MK, vojničkom i poluautomatskom puškom. Takmičenje se odvijalo po kalendaru SSS od 17.-19. 09 2021 god. Klub se takmičio u disciplinama MK i VP. U disciplini MK 40 ležeći klub je osvojio zlato i postao prvak države. Za ekipu su nastupili: Dragoslav Radaković, Tibor Marton i Danijel Zuber.

USPEŠAN START SEZONE

U Pančevu je, u organizaciji SD ''Pančevo 1813'', počela sezona u gađanju serijskom vazdušnom puškom u ''C'' programu. SSK ''VOJNIK'' je nastupio sa dve ekipe, juniorskom i seniorskom i osam pojedinaca.