Septebar 2022

 • КРУНА ТАКМИЧЕЊА У ДИСЦИПЛИНАМА ВЕЛИКОГ КАЛИБРА У ''Ц'' ПРОГРАМУ

  Трстеник је, традиционално, био домаћин надметању из МК и оружја великог калибра, Такмичење је одржано од 09.-11. 09.2022 год. И овде се окупио велики број стрелаца у надметању за одличја.
 • ПОЧЕТАК ТАКМИЧЕЊА У ВЕЛИКОМ КАЛИБРУ

  Суботица је била домаћин и такмичењу у  оружју великог калибра, које је одржано 28.08.2022. год. на градском стрелишту на Радановцу И овај пут се окупило  доста клубова и појединаца, који су се надметали у такмичењу са војничким карабином  и полуаутоматском пушком. Наш клуб је учествовао са екипом у војничкој пушки. Екипу су чинили Драгослав, Тибор и Данијел.
 • ВЕЛИКИ УСПЕХ СТРЕЛАЦА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

  У суботици је од 7-8.05.2022. год. организовано првенство Србије у гађању СВП. Првенство је било масовно са великим бројем учесника из Србије. Наш клуб је учествовао са 9 такмичара и 10 наступа. Најмлађи такмичар у клубу Славен Леденски је учествовао у јуниорској категорији и освојио треће место појединачно.
 • ПОЧЕЛА ЈЕ СЕЗОНА ТАКМИЧЕЊА

  У Зрењанину је организовано првенство Војводине у гађању серијском ваздушном пушком. На превенству је учествовао и наш клуб са 4 такмичара. У екипној конкуренцији клуб је освојио треће место. За екипу су наступили Драгослав Радаковић, Тибор Мартон и Славен Леденски. Појединачно је наступио Данијел Зубер.